FOTO: Krstili smo Woop trampolin park! Mega!

Trampolin Woop park v Ljubljani na dan prižiga novoletnih lučk naše prestolnice odpira svoja vrata. Komaj čakam dan otvoritve, ker glede na včeraj videno, bo mega! Povabljeni smo bili namreč na konferenco, no Katja je bila povabljena, s Sofio pa sva se povabila poleg. Predstavili so nam, kako bo vse skupaj izgledalo in kaj vse bomo lahko počeli.

Tiskovne konference so vedno super. Za jest in za pit dobiš. Foto: Katja Korošec

Seveda brez teorije in slidov na platnu ni šlo. Kot na vsaki predstaviti. Ampak tortice so bile pa dobre! Sofia jih je zelo pohvalila, kar se je odražalo tudi na majici in okoli ust.

Je kdo omenil čokolado?
Priprave na veliko otvoritev so še v teku, a že to, kar smo lahko videli mi, izgleda super.

Všeč mi je, da bodo imeli sistematske sklope in kotiček, kjer bodo lahko uživali najmlajši. Predvsem pa je super to, da je park zasnovan na način, da bomo lahko uživali stari in mladi. Za piko na i bo pa še kavarna za “počitek”. 😉

Tole je kavarna. Predstavljajte si še stole in mize. In tribuno. Trubuno, ja! Iz kavarne boste lahko spremljali, kaj se dogaja v trampolin parku.

Woop trampolin smo, kot sem že dejal, lahko tudi preizkusili. Top! Top v vseh pogledih. V zrak poletiš z občutkom, kot da ne boš nikoli pristal, prijetno mehke pa so tudi pene, ki so položene po tleh ob trampolinih. Domov bi si jih odnesel, če bi jih lahko. In jih dal na tla namesto penastih puzzel, ki jih ima Sofia v igralnem kotičku.

Najmlajši so na trampolinih uživali. Fotri in tatkoti tudi. Mamice? One pa malo manj. Saj veste, one cel čas gledajo, da se ja ne bi kaj zgodilo in da se kateri od otrok ne bi udaril. Seveda se ne bo noben malček udaril, saj smo očkoti poleg! Foto: Woop park
Mogoče bom glede na svojo višino vsaj v Woop parku lahko zabil kakšen koš.
Toliko trampolinov je v Woop parku, da sem pri številki 15 nehal šteti. Preštejte jih vi, če ste face.
Tako pa se vidi razgled iz kavarne. No, ne tako na postrani, če boste pili vodo ali sok.

Skratka, komaj čakam, da se Woop odpre, ker bomo brez dvoma redni gostje. Zakaj? Mini me se je igrala in skakala manj kot 15 minut pa se je tako utrudila, da se je samo še ulegla na tla čisto onemogla. Celo noč je spala kot angelček. Rabite še kakšen razlog, da Woop obiščete z vašimi malčki? Mislim, da ne.

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja