Napaka v sistemu trgovine H&M ali dobra marketinška poteza?

Karkoli se je že zgodilo, paket je z dostavno službo DPD danes prišel k nam. Govora je o spletni trgovini H&M, ki je imela slaba dva tedna nazaj neverjetno dobro ponudbo. Komplete otroških trenirk so namreč prodajali po ceni 1,99! Seveda jo je našla Katja, ker … a ste že mislili, da jaz visim na teh spletnih straneh? Še v trgovinah me ne vidijo pogosto, ne pa da bi me videli na spletni nakupovalni strani za ženske.

Vrnimo se k trenirkam. Kaj se je zgodilo? Nimam pojma, a nakup se je splačal. Trenirke so super kvalitete, take kot pač morajo biti. Čeprav priznam, da sem bil sprva ob ponudbi na spletu malo skeptičen, kaj se bo zgodilo. Je nateg? Glede na to, da je uradna spletna stran, dvomim. Je napaka in bo na koncu prišel račun za slabih 40 evrov? Mogoče. A transakcija je bila sprejeta, s kreditne kartice pa so trgali “samo” 3,98 evrov.

Čakali smo torej slaba dva tedna, paket pa je zdaj doma. Mimogrede, pozabil sem omeniti, da je bila tudi poštnina brezplačna, a končno sem tudi jaz postal enkrat srečnež in ne tisti, ki se je na suho nategnil. In če pogledam še enkrat nazaj, vam povem, da mi je kar malo žal, da kot veliki potrošnik, nisem naročil še kakšne trenirke.

Na facebooku je bil med mamicami velik odziv tako da, če je bil to del marketing načrta – všečkam – v kolikor pa je bila to samo pomota, hvala H&M. Še kdaj. 😉

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja