Kartice za fotografiranje malčkov

Ženske, mamice in seveda v prvi vrsti nosečke, so glavna tarča oglaševalcev in seveda trgovin. Tudi tistih na spletu. Brez problema priznam, da pri nas doma ni nič drugače. Deskanje po spletu je posledično pripeljalo do zvonca na vratih. V manj kot 24 urah je voznik DHL-ja pripeljal paket. Tu v prvi vrsti pohvalim hitro dostavo, oni me zaenkrat še niso razočarali. Moram potrkati po lesu, saj z drugimi dostavljalci paketov nimam tako dobrih izkušenj.
Gremo k bistvu. Na spletni strani malizakladi.si je naša bodoča mamica videla kartice za fotografiranje z napisi: “Moj prvi nasmeh”, “Moja prva prespana noč”, “Danes imam 1 teden”,… In idej za kreativno fotografiranje ter številčne poze vam ne bo zmanjkalo. V paketu je trideset barvastih kartončkov, vsak s svojim napisom, primernim za trideset različnih, a edinstvenih trenutkov. Ideja sicer prihaja iz tujine, zdaj pa je to prvič tudi v Sloveniji in seveda v slovenskem jeziku.
foto: osebni arhiv
Moram priznati, da je to tudi ena super in preprosta ideja za darilo, ki ga boste morebiti podarili bodočim staršem. Aja, pa še nekaj je. Na vsako od kartic napišite datum tega “prvič” dogodka. Brskanje po spominih bo čez deset, ali dvajset let prav zabavno. Vsaj predvidevam. Če bo res ali ne pa vam bom sporočil v blogu – čez dve desetletji.
Saj vem, lahko ste kreativni tudi sami doma, boste rekli. Ja. Potemtakem boste potrebovali škarjice, lepilo, trd karton, barvice, morda flomastre,… in veselo na delo. Pa objavite kakšno sliko v komenarju če vam ni težko. 😉 Mimogrede pa popazite še na zasebnost vaših malčkov, ker vse kar pride na splet, ostane na spletu. Za vedno.

Povezava: kartice za fotografiranje.

Facebook komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja